KAYSERİ / MELİKGAZİ - Atatürk İlkokulu

Eyl

Besime Özderici İlkokulu Müdürü Ender Onur ARMAĞAN, Müdür Yardımcısı Selçuk ŞAHİN ve Fatoş Büyükkuşoğlu İlkokulu Müdür Yardımcısı Özer Yener AVCI yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması dileği ile okulumuzu ziyarete geldiler.Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ayrıca Onur Bey cocukken eğitim gördüğü sınıfı ziyaret ederek, okulunda duygulu anlar yaşadı.

Eyl

4 A sınıfımızın hazırladığı kermese bütün öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Emeği geçen herkesin eline sağlık..Teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Eyl

Narkotik Polis Memurlarımız tarafından velilerimize "Uyuşturucuyla Mücadele" konularında bilgilendirme yapıldı. Değerli Polis Memurlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Eyl

PICTES kapsamında İlköğretim Haftası Etkinlikleri  büyük bir coşkuyla kutlandı.

Eyl

4 A sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri Sevgi BARIŞ ve velilerimizle birlikte yaptıkları piknikte gönüllerince eğlendiler.

1 A SINIFI FUTBOLCU MİNİKLERİMİZİN ETKİNLİĞİ

Eyl

ANASINIFI ÖĞRENCİSİ MİNİKLERİMİZİN ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR..

Eyl

Okul -Aile Birliği üyelerimiz göreve bir süre önce başlayan Müdür Yardımcımız Yılmaz SALİHOĞLU' na hayırlı olsun dileyerek hoşgeldiniz pastası kestiler.

Eyl

Bugün ders zili çaldı ve öğrencilerimiz okula başladılar.

Müdürümüz Sebahattin DURNA  öğrencilerimize bu eğitim-öğretim yılında başarılar dileyerek , verimli bir yıl geçirmemiz  temennisinde bulundu.

Eyl

1 A Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Filiz KAYA eşliğinde ve velileriyle birlikte piknik yaptılar. Piknikte öğrencilerimiz gönüllerince eğlendiler.

Eyl

1 A SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZİN ETKİNLİKLERİNİN YER ALDIĞI VİDEOMUZ..

Eyl

Uyum Haftasında öğrencilerimizle yapılan etkinlikler devam ediyor.